Oplossingen aangepast aan de eisen van uw organisatie

Bespaar tijd bij het plaatsen van bestellingen door gebruik te maken van onze gedematerialiseerde oplossingen geïmplementeerd door Global Net: Webshop, EDI, punch-out (OCI, E-Procurement) brengen u efficiëntie en flexibiliteit voor uw aankopen.

WEBSHOP

een snelle en 100% veilige oplossing.

ONS DIGITAAL AANBOD GLOBAL NET

• Geniet van een volledige autonomie dankzij onze Webshop, toegankelijk 24u/24 et 7d/7
• Zoek uw producten met uw account en uw gepersonaliseerde aanbieding
• Bekijk de beschikbaarheid van de producten in realtime
• (Optie) Plaats je bestellingen onder toezicht van een lijnmanager

Meer weten? Neem contact

EDI & OCI/PunchOut

Het EDI-bestelsysteem (Electronic Data Interchange) vergemakkelijkt commerciële transacties door de nauwkeurige en veilige uitwisseling van essentiële gegevens tussen bedrijven te automatiseren. Door het gebruik van gestandaardiseerde protocollen maakt het vloeiende en efficiënte communicatie mogelijk, waardoor fouten worden verminderd en de operationele efficiëntie wordt verbeterd.

NOS OFFRES DIGITALES GLOBAL NET

Met de Punch Out-methode van Global Net hebt u toegang tot uw online catalogus en kunt u uw bestelgegevens exporteren naar uw interne inkoopsoftware. U beschikt dan over een rechtstreekse toegang tot uw catalogus en de met Global Nnet onderhandelde aanbiedingen. U bespaart hierdoor tijd door een oplossing te gebruiken die aangepast is aan uw interne bestelproces

Voor meer informatie, neem contact met ons op

PEPPOL

Peppol, een acroniem voor Pan-European Public Procurement Online, is een netwerkinfrastructuur voor de elektronische uitwisseling van zakelijke documenten en transacties tussen bedrijven, leveranciers en overheden. Het hoofddoel is het vergemakkelijken en vereenvoudigen van openbare aanbestedingsprocessen en commerciële transacties in Europa en daarbuiten.

PEPPOL ONS DIGITAAL AANBOD GLOBAL NET