Bedwantsen, dat nachtelijk ongedierte dat zich schuilhoudt in matrassen, kieren in bedden en andere meubelstoffen, staan al maanden in de schijnwerpers en zijn een echte plaag in veel instellingen.

Als antwoord op dit probleem biedt Global Net effectieve en duurzame oplossingen , waaronder het gebruik van stoom om dit ongedierte te elimineren met respect voor het milieu.

In dit artikel onderzoeken we de uitdagingen die bedwantsen met zich meebrengen en hoe Global Net u duurzame oplossingen biedt voor verschillende sectoren, van verpleeghuizen tot hotels, kostscholen en zorgcentra.

Bedwantsen: een hardnekkig probleem

Bedwantsen zijn kleine insecten die zich ’s nachts voeden met menselijk bloed en jeuk en allergische reacties veroorzaken. Deze parasieten zijn erg resistent en planten zich snel voort, waardoor ze moeilijk te elimineren zijn.

Voor professionele instellingen zoals verzorgingstehuizen, hotels, enz. kan een bedwantsenplaag ernstige gevolgen hebben voor de hygiëne en gezondheid van de bewoners. En dan hebben we het nog niet eens over de reputatie en de kosten om ze uit te roeien.

De oplossing voor insecticiden: Bio Kill Micro Fast van BSI

Global Net heeft een 100% effectief insecticide tegen bedwantsen, de
Bio Kill Micro Snel
van BSI is ontworpen om snel meerdere plagen te elimineren, waaronder bedwantsen, en biedt een onmiddellijke reactie op een plaag. Het is speciaal samengesteld om effectief en toch veilig te zijn voor bewoners en eventuele huisdieren.

Het gebruik van “Bio Kill Micro Snel“kan een geschikte optie zijn voor bedrijven die onmiddellijk en goedkoop actie willen ondernemen tegen bedwantsen. Omdat dit product echter een biocide is, is het belangrijk om het spaarzaam te gebruiken. Daarom bieden we je een tweede, meer ecologische oplossing voor een duurzamere toekomst.

Stoom tegen bedwantsen

De duurzame oplossing: de Elektra stoomreiniger van Maxima

Voor instellingen die zich zorgen maken over het milieu en de gezondheid van hun bewoners, biedt Global Net een ecologisch en duurzaam alternatief: de Elektra stoomreiniger stoomreiniger van Maxima.

De voordelen van stomen

De Elektra stoomreiniger gebruikt de kracht van stoom om bedwantsen en hun eitjes te elimineren. Deze methode heeft een aantal grote voordelen:

  1. Veiligheid: In tegenstelling tot chemische insecticiden vormt waterdamp geen gevaar voor de gezondheid van bewoners, personeel of het milieu. Het geeft geen giftige reststoffen af.
  2. Effectief: De stoom bereikt hoge temperaturen, waardoor bedwantsen en hun eitjes onmiddellijk worden gedood. Het dringt ook door kieren en spleten waar bedwantsen zich verstoppen.
  3. Duurzaamheid: Stoom gebruiken als methode om bedwantsen te bestrijden is een duurzame oplossing. Het vermindert de afhankelijkheid van schadelijke chemicaliën en helpt het milieu te beschermen.

Ecologie in het hart van de oplossing

Maxima’s Elektra stoomreiniger belichaamt Global Net’s filosofie van duurzaamheid. Door voor deze methode te kiezen, bescherm je het milieu en garandeer je de veiligheid en het comfort van je bewoners.

Hoe Global Net jouw bedrijf kan helpen

Of je nu een verpleeghuis, hotel, kostschool of verzorgingstehuis runt, Global Net biedt oplossingen op maat om te voldoen aan je specifieke behoeften op het gebied van bedwantsen en andere ongediertebestrijding.

Keuze van oplossing

Afhankelijk van uw behoeften adviseert Global Net u over de beste oplossing voor uw vestiging: de Bio Kill Micro Fast voor onmiddellijke actie of de Elektra stoomreiniger voor een duurzame oplossing.

Training en follow-up

Als u besluit te investeren in een stoomreiniger, kan Global Net zorgen voor een volledige training voor uw personeel om een veilig en effectief gebruik van uw machine te garanderen.

Inzet voor duurzaamheid

Door te kiezen voor een duurzame oplossing helpt uw bedrijf het milieu te beschermen en biedt het tegelijkertijd een veilige en gezonde werk- en leefomgeving voor uw bewoners.

Conclusie

De strijd tegen bedwantsen is een grote uitdaging voor veel bedrijven, maar Global Net biedt oplossingen op maat, of het nu gaat om onmiddellijke actie met de Bio Kill Micro Fast of een langdurige aanpak met de Elektra stoomreiniger.

Door te focussen op duurzaamheid zijn veel klanten zoals verpleeghuizen, hotels, kostscholen en andere zorgcentra in staat om bedwantsen en ander ongedierte te bestrijden en tegelijkertijd het milieu en de gezondheid van hun bewoners te beschermen.

Neem contact met ons op voor een oplossing op maat van uw specifieke behoeften, die efficiëntie en milieuverantwoordelijkheid combineert.