Al duizenden jaren vertrouwt de mens op natuurlijke hulpbronnen om zichzelf te beschermen en te genezen. Soms vergeten we dit echter en denken we dat synthetische chemie de enige oplossing is voor goede hygiëne.

Hera-line, de eerste 100% zuivere, natuurlijke en lokale verstuiver van essentiële oliën

Door gebruik te maken van100% pure essentiële oliën, natuurlijk en authentiekvan een eerlijke en verantwoorde productieAethera, een bedrijf gevestigd in België, heeft een ‘nomadisch’ verstuivingssysteem ontwikkeld dat niet alleen een aangenaam geurende omgeving creëert, maar ook de voordelen van professionele essentiële oliën combineert voor gezondheid, welzijn en levenskwaliteit.

Bezoekers en bewoners van je zaak of huis zullen gezonde, bacteriologisch zuivere lucht kunnen inademen!

Schone lucht inademen is niet langer een luxe

Hera-line is een nomadische oplossing voor het verspreiden van chemotype etherische oliën die een aantal voordelen biedt:

 • Een aangenaam geurende atmosfeer creëren
 • Neutraliseren van ongewenste geuren
 • Verbeterde levenskwaliteit, bijvoorbeeld door een effect op stress, angst of tonus (7 synergieën die verschillende voordelen bieden)
 • Bacteriologisch zuivere lucht om infectierisico’s te voorkomen en pathologieën te verminderen door bacteriën, virussen, schimmels en huismijt te vernietigen

Wat betekent 100% pure essentiële olie?

De wetenschappelijke benadering achter de synergieën van Aethera moet niet verward worden met “essentiële olie” producten, synthetische geuren, deodoriserende sprays en “luchtzuiverende” sprays.

Waarom kiezen voor Aethera Hera-line verstuivingssystemen voor essentiële olie?

De materialen gebruikt in Hera-line Hera-lijn diffusiesystemen zijn langdurig getest om te garanderen dat ze bestand zijn tegen contact met HECT.

Aethera biedt een “droog” vernevelingssysteem, waarbij geen water of alcohol nodig is. HECT’s die op deze manier zuiver verspreid worden, voorkomen dat ze als microbiële vector gaan fungeren, zoals bijvoorbeeld water doet.

Dankzij de verstuiver en deze “droge” verspreiding blijven de actieve etherische oliën in de atmosfeer zweven en veroorzaken ze geen vochtige neerslag op de grond, zoals het geval is bij water- en ultrasone systemen.

De hoeveelheid HECT in de flessen in de diffusiestations betekent dat het product bijna 2,5 maand meegaat als het elke 2 minuten gedurende 5 seconden wordt verspreid, gedurende 11 uur per dag.

Er is geen speciaal onderhoud nodig, omdat er geen slijtage is aan bewegende onderdelen.

Gemakkelijk schoon te maken met een doekje gedrenkt in gedenatureerde alcohol.

Het stroomverbruik is verwaarloosbaar, aangezien de pomp een vermogen van 45 W heeft.

Onder de gebruikelijke gebruiksomstandigheden van het Aethera verstuivingssysteem voor etherische oliën zijn er nooit hoge concentraties etherische oliën in de lucht aanwezig.

Diffusieapparaten verspreiden hoogwaardige essentiële oliën koud (HECT’s worden niet verbrand of verwarmd).

Aethera natuurlijke hulpbronnen banner

Wetenschappelijke aromatherapie

Gezondheid en welzijn staan centraal, net als de toekomst van onze planeet. Daarom heeft Global Net de handen ineengeslagen met Aethera om je een systeem aan te bieden voor het verspreiden van chemotype essentiële oliën (HECT), voor zowel preventieve als curatieve doeleinden.

Er is hier geen sprake van om te zeggen dat “je erin moet geloven om het te laten werken”. Integendeel, zelfs als je het niet gelooft, werkt het.

En de overvloedige wetenschappelijke literatuur bevestigt dit.

Op het gebied van virussen is Prof. Dr. Göbel bijvoorbeeld een vooraanstaand expert. Dominique Baudoux benadrukt dat als het gaat om virussen en epidemieën, het verhogen van de immuniteit de beste manier is om de gezondheid op peil te houden door middel van preventie.

De natuur voorziet ons van verschillende ingrediënten: vitamine D (zonnestralen), zink, propolis, koper en… HECT’s om onze immuniteit te verhogen tegen de risico’s van virussen, bacteriën, parasieten en schimmels.

Een ander voorbeeld:

De beschikbare wetenschappelijke literatuur over aromatherapie toont precies de resultaten aan die worden verkregen door de atmosferische verspreiding van chemotype essentiële oliën in verpleeghuizen en ziekenhuizen.

Bijvoorbeeld in een besmettelijke context :

“Door de aanwezigheid van verschillende multiresistente stammen van pathogene microbiële soorten (zoals Staphylococcus aureus, Clostridium difficile, Candida sp., Acinetobacter baumannii en Pseudomonas aeruginosa) is het gebruik van conventionele saneringsstrategieën (actieve zuurstof, hypochloriet, quaternaire ammonium, etc.) mogelijk niet voldoende effectief om ze uit te roeien (2).
Een van de alternatieve strategieën voor conventionele ontsmettingsmiddelen is het gebruik van essentiële oliën (EO), een nieuwe, veilige en effectieve oplossing. De antimicrobiële kracht van EO’s is uitgebreid bestudeerd in een aantal onderzoeken, waarin hun remmende werking tegen bacteriën, schimmels, schimmels en gisten is aangetoond. De resultaten van deze studies hebben het potentieel van EO’s en de bestanddelen ervan als hulpmiddel voor de ontsmetting en bestrijding van ziekteverwekkers in het milieu benadrukt (1,3,4)”.

Welke essentiële oliën zijn er verkrijgbaar en wat zijn hun toepassingen?

Het Hera-line diffusiesysteem maakt gebruik van synergieën van complementaire essentiële oliën met een aangename geur om het gewenste effect te optimaliseren.

Bij Global Net hebben we 7 synergieën (in flessen van 200 ml en 1 liter), evenals een ‘CV’-synergie om het coronavirus te bestrijden.

Actieve immuniteit Stimuleert de natuurlijke afweer om besmettelijke risico’s (virussen, schimmels, bacteriën) te voorkomen Bestel hier
Stressless Een herbalancerende, harmoniserende geur voor het zenuwstelsel, om stress en sterke emoties te verlichten. Bestel hier
Stemming Brengt rust, sereniteit en kalmte en is ideaal voor gebruik in de palliatieve zorg. Bestel hier
Dennenbos frisheid Dankzij de frisse, geruststellende geur stimuleert, verkwikt en verlicht het ongemakken aan de luchtwegen. Bestel hier
Zoete sinaasappel Bevordert ontspanning en slaap en zuivert tegelijkertijd de lucht Bestel hier
Garrigue de Provence Een Provençaalse sfeer van lavendel en rozemarijn Bestel hier
Immuno Top Winter Dennengeur om de natuurlijke afweer van het lichaam te ondersteunen Bestel hier
CV (Covid) Deze virucidale synergie werkt als een scherm tegen Covid 19 Bestel hier

Conclusie

Synthetische parfums “geuren”, terwijl chemotype essentiële oliën gericht zijn op gezondheid, welzijn en levenskwaliteit.

De aanpak van Aethera is om chemotype etherische oliën aan te bieden binnen het kader van de wetenschappelijke aromatherapie.

 • 100% puur, natuurlijk en authentiek.
 • droge diffusie, zonder verdunning in water (een belangrijke microbiële vector) of alcohol
 • Geen gebruik van synthetische geurstoffen
 • Farmacologisch actieve biochemische samenstelling
 • Effectiviteit ondersteund door verschillende wetenschappelijke publicaties
 • Internationaal erkende expertise (Prof. Dominique Baudoux)
 • Kwaliteit gecontroleerd door GC-MS (gaschromatografie gekoppeld aan massaspectrometrie) – Aethera kan analysebulletins leveren. Een garantie voor zuiverheid, kwaliteit en veiligheid
 • Onberispelijke traceerbaarheid
 • Eerlijke en verantwoorde productie, korte distributiekanalen
 • Afwezigheid van pesticiden in productiegebieden.

Ben je overtuigd? Bestel uw mobiele omroep hier

Bovengenoemde referenties:

1Gelmini, F., Belotti, L., Vecchi, S., Testa, C., & Beretta, G. (2016). Luchtverspreiding van essentiële oliën in combinatie met standaard ontsmettingsprocedures voor het onder controle houden van omgevingsmicrobiota in nosocomiale ziekenhuiskamers. Aanvullende therapieën in de geneeskunde, 25, 113-119
2Lang, G. & Buchbauer, G. (2012). Een overzicht van recente onderzoeksresultaten (2008-2010) over essentiële oliën als antimicrobiële en antischimmelmiddelen. Flavour and Fragrance J., 27(1), 13-39
3Laird, K. et al. (2012). Vermindering van oppervlaktebesmetting en biofilms van Enterococcus sp. en Staphylococcus aureus met behulp van een citrusdamp. J. van ziekenhuisinfecties, 80(1)
4Ali, A. et al. (2015). Toepassing van citroengrasolie in dampfase voor de effectieve bestrijding van anthracnose van ‘Sekaki’papaja. J. van de toegepaste microbiologie, 118(6), 1456-1464